The Expert Solution, designed for you!

Ben jij ook toe aan onze Expert Solution? Een moderne vorm van dienstverband, waarin jij aan het stuur zit! Van je loopbaan en van je opdracht. En wij regelen de rest.

Benieuwd naar de kenmerken van The Expert Solution? Lees dan gauw verder!

You do the job, we take care of the rest!

 
 

Een uniek beloningsmodel

Ondernemen met de zekerheden van een vast contract? Ons unieke vast/variabele beloningsmodel vormt de kern van ons arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een gegarandeerd basissalaris, waar je je vaste lasten mee kunt betalen, deel je flink mee in je persoonlijke omzet. En daarnaast is alles tot in detail voor je geregeld: van opleidingen tot leaseauto, van arbeidsongeschiktheidsverzekering tot pensioen. En bij ons geen verrassingen achteraf over eigen bijdragen of voorschotverrekeningen!

Is ons vast/variabele beloningsmodel nog te spannend voor je? Geen probleem. We bieden ook een traditioneel model. En ook daarbij deel je mee in je omzet. En als je er dan aan toe bent, maak je eventueel de stap naar ons vast/variabele beloningsmodel.

Wil je een indicatie hebben van wat je gaat verdienen als je kiest voor ons vast/variabele beloningsmodel? Vul dan nu onze salariscalculator in!

 
 

Jij concentreert je op je werk, wij faciliteren!

Hij komt niet uit de lucht vallen, onze bewering You do the job, we take care of the rest! Bij PanCompany kun jij je focussen op je opdracht en je ontwikkeling. De rest doen wij!

Opdrachten? Opleidingen? Leaseauto? ‘t Wordt allemaal voor je geregeld. Moeilijkheden in je opdracht? Trek aan de bel en wij zorgen voor hulp. Je hebt meer dan 50 ervaren collega’s om je heen op wie je terug kan vallen. Dat is wel zo prettig! Met andere woorden, je staat er niet alleen voor. We have your back!

 
 

Jij geeft richting aan je ontwikkeling

Bij PanCompany zit jij aan het stuur van je loopbaan! Hoe je dat merkt? Doordat sales nadrukkelijk aan de slag gaat met jouw wensen bij het vinden van opdrachten. Doordat je niet gestuurd, maar gefaciliteerd wordt in je ontwikkeling. Je bent een ervaren professional en je weet wat je te doen staat, dat hoeven wij jou niet te vertellen.

Bij PanCompany heb je veel vrijheid en zelfstandigheid. Maar daarmee komt ook een verantwoordelijkheid. Om te blijven werken aan je inzetbaarheid. Dat betekent dat je ervoor zorgt dat je bij blijft op je vakgebied. En wij helpen je daarbij. Onder andere door een Opleidingsprogramma op jouw expertisegebied aan te bieden. En bij ons geen persoonsgebonden ontwikkelbudgetten, maar gewoon doen wat voor jou goed is.

 
 

Vakmanschap over de as van kennisdeling

Kennis is macht en kennisdeling is kracht. Groeien en innoveren door jezelf te ontwikkelen en samen slim te zijn. Dat is waar wij in geloven!

Wij investeren in jouw vakmanschap door te investeren in onderlinge kennisdeling. Competence Development noemen wij dat. Wij houden trends en ontwikkelingen in de gaten en vertalen dat in acties. Zoals het verzorgen van Meet-Ups rondom actuele kennisthema’s, het samen bezoeken van congressen en het publiceren van relevante blogs.

Maar vakmanschap staat bij PanCompany niet alleen voor de kennis en kunde waarmee je je vak beheerst en uitoefent, maar ook voor de gepassioneerde instelling waarmee je dat doet. Pragmatisch en flexibel waar het moet, vasthoudend waar het kan.

 
 

Een mensgerichte cultuur van eerlijkheid en transparantie

Eerlijkheid en transparantie staan bij PanCompany hoog in het vaandel. Of het nu gaat om je tarief, je arbeidsvoorwaarden of het sales proces. Wij vertellen open en eerlijk hoe het ervoor staat. Wij geloven niet in zachte heelmeesters. Net zo min als we geloven in het nut van beoordelingen of functioneringsgesprekken. Daar doen we dus niet aan! Als er reden is om met elkaar in gesprek te gaan over je performance doen we dat op het moment dat het relevant is. Om je te kunnen helpen als het nog nut heeft.

 
 

Plezier is een kernwaarde!

‘t Is niet voor niets dat plezier een van onze kernwaarden is. Zonder plezier geen leuk werk! Een informele, open cultuur gericht op verbinding en veel aandacht voor evenementen naast het werk, dragen bij aan het werkplezier bij PanCompany. Zo gaan we een paar keer per jaar iets leuks doen. Met collega's onderling en soms met partners of gezinnen. Een greep uit het aanbod? Wat dacht je van ons jaarlijkse ski-weekend in Oostenrijk. Of onze nazomerse familiedag in een pretpark of dierentuin. ‘t Draagt allemaal bij aan ons clubgevoel.

En we hebben ook aandacht voor je gezondheid. Niet alleen door te zorgen voor een goede begeleiding bij je reïntegratie als je het nodig hebt, maar ook in preventieve zin. Door samen met jou je werk/prive balans in de gaten te houden. Maar ook door sportieve activiteiten te organiseren of bij te wonen, zoals met het PanCompany Running Team, en door financieel bij te dragen in de kosten jouw fitness abonnement.

Al voor de inkt op het contract droog was had ik een internationale opdracht en de Professional Scrum Master cursus die ze voor me regelden kon ik gelijk al in praktijk brengen
— Connie (Dev Engineer)